Een online casino kiezen
28 december 2022
Hoe kies je de juiste telefoon? 4 tips
27 juni 2023
Toon alles

Verhoog je productiviteit met een externe monitor!

Als je een laptop gebruikt voor je werk of privé, dan heb je waarschijnlijk gemerkt dat het scherm soms te klein is om goed te werken. Dit kan frustrerend zijn en kan zelfs leiden tot een verminderde productiviteit. Maar er is een simpele oplossing die je kan helpen bij het verhogen van je productiviteit en dat is het kopen van een externe monitor bij Azerty.nl.

1. Meer schermruimte

Een externe monitor geeft je meer schermruimte en dit kan een groot verschil maken voor je productiviteit. Dankzij het extra scherm kun je efficiënter werken en meerdere taken tegelijk uitvoeren. Dit zorgt ervoor dat je meer gedaan krijgt in minder tijd. Je kunt bijvoorbeeld op het ene scherm je e-mails lezen en beantwoorden, terwijl je op het andere scherm een rapport schrijft. 

2. Comfortabele houding

Het werken op een laptop kan soms zorgen voor een oncomfortabele houding doordat je vaak voorovergebogen zit. Een externe monitor die hoger geplaatst is dan je laptop kan ervoor zorgen dat je een betere houding hebt tijdens het werken. Dit kan leiden tot minder nek- en rugklachten en zorgt voor een meer ontspannen werkhouding. 

3. Betere kwaliteit beeld en kleur

Laptop schermen zijn vaak niet op de hoogste resolutie en hebben mindere kwaliteit kleurweergaven. Als je werkt met afbeeldingen of video’s dan kan dit een groot verschil maken. Een externe monitor heeft meestal een hogere resolutie en zorgt voor betere kleurweergaven. Dit is ook vooral handig als je vaak presentaties moet geven en dus wil dat het beeld er optimaal uitziet.

4. Makkelijk te installeren

Het installeren van een externe monitor is heel makkelijk. De meeste laptops hebben tegenwoordig een HDMI-poort waar je de monitor op kan aansluiten. Sommige monitors hebben zelfs een USB-C aansluiting waardoor je helemaal geen aparte stroom of HDMI kabel nodig hebt. Na het aansluiten van de monitor en het installeren van de software ben je klaar om te werken!

5. Altijd ondersteuning

Als je een externe monitor koopt, krijg je een betrouwbare tool voor je werk of vrije tijd. Bovendien heb je altijd de ondersteuning van de leverancier. Als er iets misgaat, kun je altijd rekenen op de klantenservice van de fabrikant om je te helpen. En als je een goede monitor hebt gekocht, zoals een Samsung monitor, dan gaat deze jaren mee voordat je aan een nieuwe moet denken. 

Het kopen van een externe monitor kan echt je productiviteit verhogen en je werkomgeving verbeteren. Je krijgt meer schermruimte, betere kwaliteit beeld en kleur en je houding wordt ook beter. Het kan gemakkelijk geïnstalleerd worden en geeft je jaren van betrouwbaar gebruik. Aarzel niet langer en ga op zoek naar een externe monitor die bij jou past!