Bookmaker met de hoogste odds
10 augustus 2021
Een online casino kiezen
28 december 2022
Toon alles

Verschillende netwerken combineren voor de grootgebruiker: interessant of niet te doen?

Netwerken met elkaar combineren is essentieel om de groei van je bedrijf te continueren. We vertellen hoe je hiermee begint en welke voordelen erbij komen kijken.

De reden om systemen aan elkaar te koppelen

De ondernemingsplannen zijn continu in beweging, de overgang van elke dag werken op kantoor naar een thuissetting is daarvan het recentste voorbeeld. Hierdoor ontstaat wel de vraag: hoe kunnen we deze punten toch samenbrengen tot een structuur? Het antwoord daarop luidt: de SD-WAN oplossing. Want je houdt zicht op ieder facet. Dat komt door verschillende factoren.

De monitor

Als de installatie is afgerond zie je telkens wat er zich afspeelt op de verschillende locaties door de monitor. Zo kun je bijvoorbeeld eens per maand een steekproef doen om te controleren of elk radertje nog op de juiste manier draait.

Je past namelijk eenvoudig een verandering toe. Hiervoor hoef je immers alleen de indeling te wijzigen en daarna behaalt ieder punt de gewenste resultaten, zoals makkelijk een afspraak inplannen met klanten.

Bovendien weet je met deze functie ook wanneer het moment is aangebroken om te innoveren. Je concurrenten zitten immers niet stil. En door een nieuw concept uit te rollen blijf je een van de grootste spelers in je markt.

Support

Gelukkig schakel je specialisten in om dit doel te voltooien, hiermee bouw je eveneens de zekerheid in dat je altijd terecht kan met een vraag bij een helpdesk. Iedere methode kent namelijk dagen dat foutmeldingen de inhoud van het monitorscherm dicteren. En dan is het prettig dat experts na je bericht binnen enkele minuten zoeken naar de oorzaak.

Daarnaast dragen ze suggesties aan om de aanwinst te verbeteren en daarmee voldoen ze uitstekend aan hun taakomschrijving: jouw ondersteunen waardoor je steeds verder uitbreidt.

Kwaliteit en veiligheid

Dit zijn de belangrijkste redenen om een SD-WAN oplossing te verwelkomen. Je wilt voortdurend je website online hebben staan met de hoogste laadsnelheid zodat de klanten de beste service krijgen, denk hierbij aan spoedig een contactformulier op sturen, een product bestellen en het gewenste artikel vinden op je website. Daarvoor zorgt een kwalitatieve dienstverlening. Met andere woorden: ga een samenwerking aan met de voornaamste aanbieder.