Streaming-en-live-gaming
Streamen en live gamen – Wat is het?
11 juni 2019
simkaart nodig buitenland
In welke landen is het slim om een losse sim kaart te kopen tijdens je vakantie?
15 januari 2020
Toon alles

De alles in 1 pakketten van Caiway

De alles in 1 pakketten van Caiway

Caiway is een alles in 1 provider die vooral gekend is voor zijn glasvezel verbindingen. Hieronder werpen we een blik op de verschillende pakketten van Caiway.

Caiway biedt zijn klanten verschillende pakketten aan met elk zijn specifieke eigenschappen. De pakketten zijn vrij gelijkaardig. Je betaalt gewoon iets meer als je een snellere internetverbinding wilt en ook de prijzen voor bijkomende opties zijn ietsje anders.

Pakket 1: gewoon voordelig

De eerste bundel is het voordeligst, maar dan heb je wel het minst snelle internet (100MB/s). Deze snelheid geldt zowel voor downloaden als uploaden. Het zenderpakket beschikt over een zeventigtal kanalen die je gedeeltelijk in HD kan bekijken. Tv kijken via je pc en mobiele apparaten is ook mogelijk.

Kies je voor deze bundel dan kun je optioneel Fox Sports Eredivisie toevoegen voor 8,50 euro extra. Wil je ook graag interactieve televisie, dan betaal je 7,50 euro extra.

Pakket 2: gewoon slim

Met de tweede bundel heb je internet tegen een snelheid van 300 MB/s. Dat is al heel wat sneller dan pakket 1. Daarnaast krijg je 72 televisiezenders waarvan je de helft van de kanalen in HD kan bekijken. Ook bij deze bundel zijn alle zenders toegankelijk via je pc en mobiele toestellen.

Fox Sports Eredivisie kun je toevoegen voor een extra kost van 8,50 euro per maand. Als je interactieve tv wilt toevoegen, betaal je iets minder dan het vorige pakket (5 euro per maand).

Pakket 3: gewoon snel

Met een snelheid van 700 MB/s beschik je met deze bundel over de snelste internetverbinding van de drie. Bij deze bundel krijg je ook een zeventigtal televisiekanalen waarvan de meeste zenders in HD te bekijken zijn. De kanalen bekijken via mobiele toestellen behoort ook tot de mogelijkheden.

Voor de extra sportzender betaal je 8,50 euro per maand meer en voor interactieve televisie betaal je maar 2,50 euro extra per maand.

De pluspunten van deze alles in 1 pakketten via glasvezel verbinding zijn onder meer dat de installatie erg gemakkelijk is. Je kunt dit eenvoudig zelf doen. Lukt het toch niet, dan kun je nog altijd een operator van Caiway contacteren. Als er een monteur langskomt, kun je bovendien profiteren van een gratis wifi check.

Verbindingen via glasvezel zijn erg sterk. Je kunt dan ook gegarandeerd genieten van een vlotte verbinding waarmee je kan streamen, spelen in een online casino, op internet surfen en software downloaden.