Wat je moet weten over interactieve tv en tv abonnementen
4 februari 2018
Toon alles

Een abonnement bij Ziggo: de voordelen

Ga je aan de slag om een nieuw alles in 1 abonnement te zoeken die aansluit bij jouw wensen? Heb je dan ook al gekeken naar Ziggo alles in 1? We nemen je hier kort mee in waarom kiezen voor deze aanbieder op zijn minst meegenomen zou moeten worden in jouw overweging.

De aanbieder Ziggo is op dit moment in Nederland nog steeds de grootste aanbieder. In de meeste huishoudens in ons land wordt er via Ziggo naar de TV gekeken en het internet gebruikt. De aanbieder KPN komt langzaam aan wel dichterbij, maar Ziggo zet alles op alles om de nummer 1 te blijven. En daar profiteert uiteindelijk maar 1 iemand van: jij als klant. Want ze zullen er alles aan doen om jou continu tevreden te houden en vernieuwingen toe te voegen aan de hand van onderzoek onder de klanten om uit te vragen waar jij behoefte aan hebt. Iets dat ze de laatste jaren ook al hebben gedaan.

Want wat te denken van de gratis sportzender Ziggo Sport? Deze zender is beschikbaar via meerdere providers, maar alleen via Ziggo is de zender gratis voor klanten met een TV abonnement. Op deze zender kun je live naar een heleboel sportwedstrijden kijken, waaronder de Formule 1 of voetbal of basketbal. Vaak gaat het om exclusieve wedstrijden die je nergens anders kunt kijken. Dat is wel erg leuk en makkelijk dus. Bij andere aanbieders betaalt u al snel meer dan 10 euro per maand om te kunnen kijken naar deze zender. Op jaarbasis scheelt dat dus ook ruim 100 euro met andere aanbieders. Een flinke korting dus eigenlijk als je het zo bekijkt.

Maar als je gaat voor Ziggo dan zijn er nog meer voordelen, want wat te denken van Ziggo GO. Dit is een app waarmee je overal – zowel thuis als onderweg – kunt kijken naar jouw favoriete TV programma. Je hoeft echt geen enkele programma meer te missen. Of je nu thuis bent, op de camping of onderweg bent met het gezin in de auto, er kan naar de TV gekeken worden. Maak van jouw smartphone of tablet gewoon een TV en geniet!

Alle pakketten zijn zeer compleet. Het standaard TV pakket is ruim voldoende en ook qua internetsnelheid hoef je niet te klagen. De prijs is scherp en je kunt eigenlijk altijd wel profiteren van een leuke aanbieding voor nieuwe klanten. Waar wacht je dus nog op?