Wat is een alles in 1 pakket precies?
9 januari 2019
alles in een telefonie
Welke alles-in-een aanbieders bieden nog prepaid telefonie aan?
15 april 2019
Toon alles

Ziggo/Vodafone Simonly

Ziggo heeft niet alleen pakketten voor internet met tv en bellen in de aanbieding, maar sinds de fusie met Vodafone ook Sim Only abonnementen. Via het netwerk van Vodafone biedt Ziggo haar sim only abonnementen aan inclusief gratis nummberbehoud.

Sinds kort biedt Ziggo ook 4G voor mobiele abonnementen aan. De snelheid waarmee de consument kan downloaden heeft het bedrijf verhoogt naar maximaal 50 Mbps. Vroeger bij het 3G netwerk bedroeg de maximale snelheid slechts 14.4 Mbps. Met een abonnenent van Ziggo maak je dus gebruik van het Vodafone netwerk. Ziggo is het enigste bedrijf dat is toegelaten op het 4G netwerk van  Vodafone.

Pakketten

Ziggo mobiel heeft ook haar pakketten aagepast. De bundels zijn groter geworden en je kunt met ieder van de  abonnementen  zoveel sms’jes versturen zoals je maar wilt. Zelfs wanneer je in het buitenland maar binnen de europese unie bent, kun je gratis berichten naar Nederland versturen. Bellen vanuit de EU is ook veel goedkoper. Vroeger werden je belminuten apart berekend terwijl ze nu direct van je bundl worden afgetrokken. Voor de zakelijke pakketten van Ziggo geldt dat ze standaard over 4G beschikken. Ziggo en Vodafone zijn natuurlijk niet de enigste aanbieders van een telefoonabonnement. Je hebt natuurlijk naast de grotere bedrijven KPN, T-mobile, Vodafone en Ziggo ook andere aanbieders zoals, gsmweb, robin mobile of bel simpel.

4G van Ziggo en andere providers

De huidige technologie verandert en ontwikkelt zich in een razendsnel tempo. Je hebt daarom een snel en betrouwbaar netwerk nodig, dat in staat is mee te groeien. Bij 4G van Ziggo heb je 50% meer data, een hogere snelheid en heb je meer wifispots ter beschikking. 4G wordt in Nederland langzaam maar zeker uitgebreid maar nog niet door iedere provider aangeboden. Dit komt omdat niet iedere provider toegang heeft tot het 4G netwerk. Eigenlijk zijn er maar 3 providers die daadwerkelijk toegang hebben. Dat zijn KPN, Vodafone, T-mobile en nu natuurlijk Ziggo via Vodafone. KPN is en blijft de grootste aanbieder van 4G in Nederland.