Wat is een Alles-in1 pakket?
2 november 2018
Ziggo/Vodafone Simonly
1 februari 2019
Toon alles

Wat is een alles in 1 pakket precies?

Een alles-in-1-pakket is een pakket waarbij je de diensten internet, bellen en TV bij elkaar hebt. Dit is in alle gevallen voordeliger en wel zo makkelijk. Je kunt eenvoudig overstappen naar een nieuwe alles in 1 provider. In sommige gevallen komt een monteur het pakket installeren en bij anderen kun je het weer zelf doen. Ook nummerbehoud is geen probleem, je kan je nummer gewoon gratis meenemen naar je nieuwe provider.

Er zijn tal van redenen om alles in 1 pakketten te vergelijken. Heb je bijvoorbeeld last van langzaam internet of slechte service? Betaal je teveel voor je internet en telefoon? Dan is het verstandig om over te stappen naar een alles in 1 provider. Je bent aangesloten bij 1 provider en hoeft alleen die provider te bellen bij technische problemen.

Waarom kiezen voor alles-in-1?

Een alles-in-1 komt jou voordelig uit. Je bent niet verplicht om te kiezen uit een standaardpakket, maar krijg verschillende opties. Dit omdat niet alle klanten dezelfde wensen hebben. Sommigen willen een pakket die alleen bestaat uit televisie en internet, weer anderen willen zowel televisie, internet als telefoon. Meestal zijn deze pakketten ook voordeliger dan dat je alle diensten bij een aparte internetprovider afsluit. Ook mobiele telefonie kan onderdeel worden van het alles in 1 pakket. Bij het afsluiten van zo een pakket kun je zelfs korting krijgen.

Vind je dus dat je nu teveel betaald voor de verschillende diensten? Dan kun je nadenken over een alles-in-1-pakket. Zoals je ziet brengt het tal van voordelen met zich mee. Ook zijn er verschillende providers bij wie je zo een pakket kunt aansluiten.